Over ons

Welkom bij Rijschool All You Can Drive!

Bij Rijschool All You Can Drive begrijpen we dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke mijlpaal is in je leven. Wij zijn er trots op om jou te begeleiden op deze opwindende reis naar rijvaardigheid en vrijheid. Met de professionele aanpak en uitgebreide ervaring zijn we jouw ideale partner op weg naar succes.
Wij geven lessen in Rotterdam-Zuid, Barendrecht en Ridderkerk. Tevens zijn de routes die gereden worden bijna gelijk aan de routes tijdens het examen. Zo kom je tijdens het examen nauwelijks tot verassende routes te staan.

Lessen ook in het Arabisch of Engels​

Bij Rijschool All You Can Drive geloven we in inclusiviteit en diversiteit. Naast het Nederlands bieden wij ook lessen aan in het Engels en Arabisch.

Duidelijke instructies

Duidelijke instructies zijn de sleutel tot succesvol rijden. Onze instructeurs zijn geduldig, vriendelijk en zeer bekwaam in het overbrengen van complexe rijconcepten op een begrijpelijke manier. We zorgen ervoor dat je elke stap van het leerproces begrijpt en beheerst, zodat je vol vertrouwen de weg op kunt.

Pakketten inclusief praktijk examen​

Bij Rijschool All You Can Drive bieden we pakketten inclusief praktijkexamens aan. We begrijpen hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op het examen en we willen ervoor zorgen dat je klaar bent om te slagen. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om aan al je behoeften te voldoen, inclusief het praktijkexamen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten of verrassingen.
Tip: Neem een proefles zodat de instructeur een schatting kan maken van het aantal benodigde lessen.

Vaste rijinstructeur​

Bij ons krijg je een vaste rijinstructeur toegewezen die jouw voortgang en sterke punten leert kennen. Deze persoonlijke benadering zorgt voor een consistente leerervaring en stelt je in staat om een vertrouwensband op te bouwen met je instructeur. Onze instructeurs zijn niet alleen deskundig, maar ook vriendelijk en ondersteunend. Ze zijn er om je te helpen slagen en je zelfverzekerd te laten voelen op de weg.

Betalen in termijnen

We begrijpen dat het betalen van rijlessen een investering kan zijn. Daarom bieden we bij Rijschool All You Can Drive de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Hierdoor kun je het lesgeld spreiden over een periode die voor jou haalbaar is, zodat je geen financiële stress ervaart.

Direct starten

Wil je direct starten met je rijlessen? Bij ons kan dat! We begrijpen dat je enthousiast bent om de weg op te gaan en we willen je helpen om zo snel mogelijk te beginnen. Neem contact met ons op en we plannen graag je eerste les in op een tijdstip dat jou uitkomt.

Bij Rijschool All You Can Drive is het ons doel om je te begeleiden naar succes en je de vaardigheden te bieden die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd te rijden. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen het rijbewijs te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en start jouw avontuur op de weg!